Po ruhet stabiliteti financiar në Kosovë

Guvernatori i BQK, Fehmi MEHMETI: Pezullimi i pagesave për kredi deri me 30 prill

Banka Qendrore e Kosovës ka  pezulluar pagesën e kredive deri më 30 prill, e nëse gjendja do të jetë e njëjtë do të rishikohet që të shtyhen edhe më tej.  Guvernatori I Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti tha për RTV21 se po ruhet stabiliteti financiar në vend dhe funksionimi normal i sektorit bankar, si në kryerjen normale të pagesave, furnizimit me para të gatshme në tërë territorin e vendit, e posaçërisht në qytetet, të cilat janë karantinuar. Me guvernatorin Mehmeti bisedoi kolegu, Bahtir Cakolli. ,kamera Gyner MUJA./21Media

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button