Fushata zgjatë 11 ditë, nga 3 deri më 13 mars.-Deri më tani asnjë kandidat për kryetar të Podujevës

Fushata zgjatë 11 ditë, nga 3 deri më 13 mars.-Deri më tani asnjë kandidat për kryetar të Podujevës

Nuk ka ndonjë aplikimi të ndonjë subjekti politik për t’u certifikuar për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Podujevës dhe nuk ka as ndonjë emër të kandidatëve deri më tani thonë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Bënë me dije se fushtata do të zgjas 11 ditë nisë me 3 mars dhe përmbyllet më 13 mars.(Teskti- Albulena NUHA, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media