Polica kërkon bashkëpunim për arrestimin e 21-vjeçarit të dyshuar për vrasje

1 min read

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale në Mitrovicë ka kërkuar bashkëpunim e qytetarëve për arrestimin e 21-vjeçarit, Lundrim Beqirit.

Personi në kërkim është i dyshuar për veprën penale “Vrasje e rëndë” e ndodhur me datën 30.10.2021, në rrugën “Artim Jashari” në Mitrovicë.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që për çdo informacion që ndërlidhet me personin në kërkim apo vendndodhjen e tij, të lajmëroj Policinë e Kosovës.

Informacione për personin në kërkim, mund të dërgoni në stacionin më të afërt policor, përmes telefonit apo edhe përmes aplikacionit “Lajmëro Policinë”.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 – +381 (0)28 532 366-Drejtoria Rajonale Mitrovicë Jugu – 044/245 503./21Media