Polica shkarkon nga puna kalin, nuk shkëlqeu në detyrën e tij

Një kalë policie është pushuar nga puna – sepse nuk ‘shkëlqeu’ në detyrën e tij.
Policia e Yorkshire-it të Jugut është në kërkim të një shtëpie të re për Tommy, një shtatëvjeçar irlandez.
Ai është krenar për ‘sjelljet e tij të patëmetë’, por luftoi në departamentin shumë të rëndësishëm të ‘disiplinës’.
Kali, i njohur gjithashtu si Tommy Tankersley, ka qenë i angazhuar për katër vjet.
Ai ka kryer patrulla të rregullta dhe di se si të jetë i sigurt në trafik, tha një zëdhënës.
Por Tommy tani është vënë në shitje për shkak të nevojës për ‘arsimim të mëtejshëm në disiplinë’.
Policia e Yorkshire-it të Jugut është në kërkim të ofertave të vërteta për të rikthyer në shtëpi kalin./21Media

Back to top button