Vetëm dje në Kosovë kanë ndodhur 32 aksidente trafiku. 14 aksidente me të lënduar dhe 18 të tjera vetëm me dëme materiale.

Në statistikat e përgjithshme të Policisë së Kosovës raportohet për arrestimin e 30 personave, ndërsa në mbajtje janë dërguar 14, ndërsa 7 në ndalim policor. Kurse, një person siç njoftojnë nga Policia, është dërguar në vuajte të dënimit.

Po ashtu dje, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 19 tiketa trafiku./21Media