Policia e Kosovës gjatë tërë kohës është duke vazhduar patrullimet e rregullta sa i përket kontrollimit të zbatimit të masave antiCOVID.

Aangazhimet e zyrtarëve policorë kanë vazhduar edhe sonte në çdo anë të vendit, për të shikuar nga afër zbatimin e këtyre masave.

“Angazhimet e Policisë së Kosovës dhe akterëve tjerë në teren për zbatimin e masave dhe kufizimeve ndaj pandemisë COVID-19, po reflektojnë pozitivisht edhe në teren, referuar statistikave të rasteve të fundit të publikuara nga IKSHPK-ja. Edhe më tutje të jemi të përkushtuar që bashkërisht ta tejkalojmë këtë sfidë deri në fund”, bëhet e ditur në njoftimin e Policisë./21Media