Polica e Kosovës ka bërë një sqarim në lidhje me një vrasje që ka ndodhur dje në Mitrovicë, ku potencohet se disa zyrtarë policor të kenë qenë të përfshirë në këtë vrasje.

“Me qëllim të informimit të drejt të opinionit publik lidhur me disa shkrime të publikuara gjatë ditës se sotme në disa portale, ku thuhet se ngjarjes se ndodhur Vrasje e rëndë, të kenë qenë përfshirë disa zyrtarë policor. Policia e Kosovës sqaron dhe reagon ndaj këtyre shkrimeve duke sqaruar se: në rastin e veprës penale Vrasje e rëndë të ndodhur sot në Mitrovicë, ku ishin të përfshirë katër persona civil, veprës penale nuk i ka parapri asnjë rrethanë qe ndërlidhet me ndonjë zyrtar policor”, ka thënë zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës, Avni Zahiti

Zahiti për portalin rtv21.tv gjithashtu ka dhënë disa detaje rreth kësaj vrajse duke thënë se nga hetimet e deritanishme, ngjarja dyshohet të ketë ndodhur pas një zënke çasti ndërmjet të dyshuarit dhe viktimave të rastit.

Ndërsa, në mesin e dëshmitarëve është intervistuar edhe një zyrtar policor i cili në kohen e ngjarjes ishte jashtë detyrës zyrtare dhe ndodhej afër personit të dyshuar. Policia e Kosovës mbetet e përkushtuar për informim të drejtë, profesional e objektiv./21Media