Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale në Pejë është në kërkim të një personi i cili dyshohet “Blerje, Posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e Narkotikëve”.

Personi i kërkuar është Elvir (Sahit) Saku i lindur më 04.12.1985 në fshatin Treboviq- Pejё.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftimin e policisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë) 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë E-mail adresa: [email protected]/21Media