Policia e Kosovës jep sqarime si të shmangen pritjet

Policia e Kosovës jep sqarime si të shmangen pritjet

Policia e Kosovës  njofton të gjithë qytetarët në vecanti bashkatdhetarët  se në pikë-kalimin kufitar në Merdare janë duke u kryer punime në ndërtimin e infrastrukturës dhe objektit të kësaj pike. Në mënyrë që t’u  shmangen pritjeve të gjata, policia  fton qytetarët që të shfrytëzojnë më shumë pikat e tjera kufitare. Ta ndjekim deklaratën e Baki Kelanit, zëdhënës i Policisë së Kosovës!/21Media