Mbahet konferencë lidhur me shpenzimet e subjekteve politike gjatëkësaj periudhe

Mbahet konferencë lidhur me shpenzimet e subjekteve politike gjatëkësaj periudhe

Organizata Demokraci Plus dhe Çohu, organizojnë konferencën për media në të cilën do të prezantohen të dhëna në lidhje me shpenzimet e partive politike gjatë fushatës zgjedhore.

Konferenca do të mbahet sot duke filluar nga ora 10:00.

Fushata zgjedhore zgjatë deri më 9 qershor ndërsa, zgjedhjet e përgjithshme do të mbahen më 11 qershor 2017.