Efekti i plotë i Ligjit me anëtarësimin në BE

Efekti i plotë i Ligjit me anëtarësimin në BE

Ministria e Tregtisë dhe industrisë prezantoi sot hollësitë e Ligjit mbi Shërbimet që pritet të ketë ndikim ne ekonominë e vendit me një theks të veçantë në sektorin e shërbimeve./21Media