Vizitoj bizneset e fabrikat në Gjakovë

Vizitoj bizneset e fabrikat në Gjakovë

Gjatë vizitës në fabrikat “Metaliku” dhe “Elektromotori” në Gjakovë, kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryeministër, Albin Kurti, tha se Vetëvendosja e ka vullnetin edhe dijen për të ndryshuar situatën për mirë. Kurti pohoi se privatizimet e dështuara në Kosovë dhe trajtimi i ndërmarrjeve shoqërore në të kaluarën është një krim ekonomik që i është bërë vendit./21Media