Prezantuesi i lajmeve Flash bëhet baba

1 min read

Prezantuesi i lajmeve Flash në RTV21, Durim Nitaj është bërë baba për herë të parë.

Ai dhe bashkëshortja e tij Arbëria, janë bekuar me një djalë për të cilin emrin e kanë zgjedhur, Duar.

Djali i prezantuesit të lajmeve në jetë erdhi më 19 tetor, një ditë pasi që Durimi festoi ditëlindjen e 28-të.

Durim Nitaj tash e disa vite është pjesë e RTV21/21Media