Sot fillon zbatimi i fondit 5 milionësh për bizneset në Prishtinë. Kjo u bë e ditur nga  kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ai ka theksuar se nga ky fond do të përfitoj çdo biznes i cili ka qarkullim deri në 50 mijë euro në vit e që ka pësuar humbje nga pandemia COVID-19.

“Fondi i bizneseve prej 5 milion eurosh do të filloj zbatimin prej sot. Çdo biznes i cili ka qarkullim deri në 50,000 euro në vit e që ka pësuar humbje nga pandemia do të mund të aplikojë për ndihmë në formë granti nga Komuna e Prishtinës”, ka shkruar Ahmeti

Ahmeti ka publikuar dhe linkun për të plotësuar të dhënat për aplikim.

Fondi i bizneseve prej 5 milion eurosh do të filloj zbatimin prej sot. Çdo biznes i cili ka qarkullim deri në 50,000…

Posted by Shpend Ahmeti on Sunday, November 22, 2020