Ekipet e ujësjellësit punuan për sanimin e gypave të dëmtuar

Ekipet e ujësjellësit punuan për sanimin e gypave të dëmtuar

Qendra e kryeqytetit dhe lagjja Dardanian sot janë përballur me probleme në furnizim me ujë për shkak të dëmtimit të dy gypave në sistemin e ujësjellësit. Ndërkohë ekipet për sanim dhe mirëmbajtje kanë punuar gjatë ditës për t’i sanuar prishjet. (E pergaditi – R T V  21 )./21Media