Prishtinë: Mbillen 140 drunjë në Parkun Memorial në Velani

1 min read

BERZH, BE dhe Austria mbështetës të iniciativës

Në përpjekje për ta bërë qytetin më të gjelbër në kuadër të Programit për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër të Ballkanit Perëndimor, i cili mbështet individët që investojnë, në parkun e Velanisë në Prishtinë u mbollën 140 drunj bliri.(Teksti-Arlinda Hoxha, kamera- )./21Media