Prishtinë: Mijëra protestues kundër dhunimit të grave dhe vajzave (Video)

Bënë përgjegjëse institucionet për mosveprim, hodhën ngjyrë të kuqe mbi institucionet
Mijëra qytetarë të Kosovës iu bashkuan protestës në Prishtinë, në përgjigje kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave. Protesta pasoi rastin e përdhunimit të vajzës 11 vjeçare në fundjavën e kaluar. Protestuesit bënë përgjegjëse institucionet e Kosovës për mosveprim dhe hodhën ngjyrë të kuqe mbi ndërtesat e institucioneve.(Përgatiti: Albulena Nuha,Kamera: Kushtrim Rrmoku)./21Media

Back to top button