Prishtinë: Mungojnë barnat esenciale!

Që tre muaj QMF-të pa infuzione dhe barna të tjera esenciale
Në vlugun e rritjes së infektimeve dhe kërkesave të shtuara për mjekim nga Covid-19, Qendrat e Mjekëseve Familjare kanë mungesë të barnave esenciale. Pacientët ankohen se po detyrohen t’i blejnë vetë, ndërsa në Ministrinë e Shëndetësisë thonë se janë duke punuar në këtë drejtim./21Media

Back to top button