Tregti në baltë e pluhur e përplot qenë endacak!?

Tregti në baltë e pluhur e përplot qenë endacak!?

Pjesa afër tregut me shumicë përgjatë rrugës për Fushë Kosovë është si mos më keq. Mbeturinat kanë mbuluar një pjesë të madhe në atë vend. Tregtarët ankohen për mos pastrim që një kohë të gjatë. Nga Komuna e Prishtinës thonë se ajo pjesë gjendet nën administrim të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, dhe kjo duhet të zgjidh atë problem. Edhe balta e pluhuri ta zëne frymën./21Media