Prishtinë: Po keqpërdoret uji i pijshëm, dhe?!

Keqpërdorimi i ujit nga qytetarë të pandërgjegjshëm vështirëson punën e kompanisë së ujësjellësit. Shtohen reduktimet, ndërsa kërkohet zbatim i masave ndëshkuese.(Pergaditi: Lirie Dibrani, kamera: Arlinda Hoxha)/21Media

Back to top button