Pacolli: Rruga është dëmtuar për shkak të ndërtimeve të objekteve banesore

Pacolli: Rruga është dëmtuar për shkak të ndërtimeve të objekteve banesore

Shumë rrugë të Prishtinës kanë filluar të meremetohen para një viti, por ende nuk kanë përfunduar punimet në rregullimin e tyre. Nga reshjet e shiut janë hapur edhe shumë gropa në rrugë. Ekipi ynë qëndroi në disa lagje dhe sjell materialin në vijim./21Media