Kjo mrekulli natyrore e mbrojtur tashmë dhe nga UNESCO

Kjo mrekulli natyrore e mbrojtur tashmë dhe nga UNESCO

Ecjet në natyrë janë gjithmonë ato që na mbushin me energji pozitive. Një grupi të alpinistëve iu bashkua edhe radiotelevizioni 21. Ecja u realizua në pjesën e Tropojës, më saktësisht tek lumi i Gashit. Pemës një reportazhi ju sjellim pamjet mahnitëse të kësaj ane.(Teksti: Lirie Dibrani, kamera: Lirie Dibrani, Festina Avdyli)/21Media