Subjekteve iu bëhet thirrje të shmangin tubimet

Subjekteve iu bëhet thirrje të shmangin tubimet

Inspektorati i Prishtinës ka dënuar disa parti politike për shkak të shkeljes së masave anticovid-19 duke organizuar tubime me elektoratin.
Subjekteve politike u bëhet thirrje që të respektojnë ligjet dhe vendimet që i kanë votuar.
Në të kundërtën, gjobat do të vazhdojnë për secilin tubim.
Ndjekim një intervistë të shkurtër me Drejtorin e Inspektoratit të Komunës së Prishtinës, Adonis Tahirin.(E pergaditi- R T V  2 1 )./21Media