Pritet të hapen grante për fermerë

Si po rrjedhë procesi i subvencioneve, kur do të happen grante për fermerë  dhe kur bëhet ekzekutimi i pagesave të premtuara nga ministria e bujqësisë, ndjekim intervistën me ministrin Faton Peci, përgatitur nga kolegia Xheneta Veliu, kamera: Orhan Bylykbashi./21Media

Back to top button