Pritni 100 euro! Do vijnë…

Ministria e Financave: Javën tjetër pritet shqyrtimi dhe ekzekutimi i mjeteve
Sot përfundon afati për të aplikuar për mbështetje prej 100 eurosh për punëtorët e sektorit privat dhe askush që ka aplikuar deri më tani nuk i ka përfituar ende këto shtesa. Ndër njohës të ekonomisë zvarritjen në ndarjen e shtesës 100 euro për sektorin privat e cilësojnë si neglizhim. Në anën tjetër, ministria e Financave, përmes një njoftimi të shkurtër, bëri të ditur se gjatë javës së ardhshme pritet të bëhet shqyrtimi i tyre dhe ekzekutimi i mjeteve. (Përgatiti: Albulena Nuha,kamera: Sejdi Canolli). /21Media

Back to top button