Vali tha se Vetëvendosje ka plan-program modest dhe të realizueshëm ekonomik

Vali tha se Vetëvendosje ka plan-program modest dhe të realizueshëm ekonomik

Në “Debat Përnime” me Jeta Xharrën, të ftuar ishin përfaqësuesit e partive politike të cilët shpalosën plan-programet e tyre me theks të veçantë në fushën e ekonomisë.

Driton Vali nga Vetëvendosje tha se do të bëjnë reforma në investime, ai tha se Vetëvendosje do të kenë një qasje tjetër ndaj ekonomisë, duke thënë se nuk do të jetë që me çdo kusht të bëhet privatizimi, shkruan rtv21.tv

Vali tha se Vetëvendosje ka një plan-program modest për ekonominë dhe të realizueshëm, ai tha se do të bëjnë reforma në poltikën fiskale me theks të veçantë në të ardhurat personale por edhe në të ardhurat tjera./21Media