Yll Zekaj nga Instituti për Drejtësi sonte ka deklaruar se problemet në sistemin e drejtësisë në Kosovë janë grumbulluar ndër vite.

Ai në Click të RTV21 ka thënë se politika dhe drejtësia kanë bashkëjetuar me vite në krijimin e problemeve të tilla.

Duke folur për vetingun në drejtësi, Zekaj ka shtuar se të gjithë ata që shkarkohen nga ky proces duhet të shkarkohen me meritë./21Media