Vettingut në drejtësi mund ta kthejë besimin e qytetarëve 

Koliqi: Sfidë niveli i lartë i korrupsionit

Qytetarët e Kosovës ballafaqohen me një sistem të drejtësisë jo efikas u tha në tyrezën e diskutimit “Reforma në sistemin e drejtësisë në Kosovë: Drejtësia 2020 dhe procesi i rishikimit funksional të drejtësisë” organizuar nga GLPS dhe ÇOHU. U vlerësua se përmes procesit të vettingut mund të kthehet besimi i qytetarëve tek institucionet e drejtësisë në Kosovë./21Media

Back to top button