Qëllimi i vizitës, shkëmbim përvojash

Qëllimi i vizitës, shkëmbim përvojash

Në organizim të Shoqatës “Kosovo Hope”, 30 profesionistë shëndetësorë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mjekë të profileve të ndryshme dhe punëtorë shëndetësorë po vizitojnë Kosovën.

Në kuadër të bashkëpunimit, sot në ora 11:00, ata do të vizitojnë Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) siç thuhet në njoftimin e Klinikës do të nënshkruhet një marrëveshje bashkëpunimi për trajnim të stafit dhe për shkëmbim të përvojave, ka bërë të ditur QKUK përmes një njoftimi për media./21Media