Mundëson komunikim virtual mjekë-pacientë

Mundëson komunikim virtual mjekë-pacientë

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, u bë lansimi i projektit “E-Shëndetësia”, të financuar nga Mbretëria e Bashkuar përmes Ambasadës Britanike në Prishtinë. Ky projekt do të mundësojnë komunikim virtual midis pacientëve dhe mjekëve./21Media