Projektligji për Fondin Sovran shtohet në Programin Legjislativ të këtij viti

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sonte mbledhjen në formë elektronike, në të cilën ka miratuar vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e Programit Legjislativ të vitit 2023.
Me këtë rast, siç ka informuar qeveria përmes një komunikate, në Programin Legjislativ të këtij viti është shtuar Projektligji për Fondin Sovran.

Back to top button