Projektligji ulë koston dhe lehtëson operimin e bizneseve

1 min read

Projektligji për Identifikimin Elektronik ndihmon bizneset dhe synon zhdukjen e letrës

Kërkohen kushte njerëzore dhe teknike për implementimin e këtij ligji
Përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë gjatë shqyrtimit të projektligjit për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike, në Komisionin parlamentar thanë se ky projektligj është i nevojshëm për vendin dhe se nuk do t’i bankrotojë bizneset, por do t’i ndihmojë ato./21Media