Pronarët “kokëfortë” që refuzuan t’iu rrënohen shtëpitë

1 min read

Dikush që nuk do të ngacmohet, i cili do të ngritet për veten dhe të drejtat e tij përballë të gjitha korporatave dhe qeverive të fuqishme, ka për të dhënë shpresë që ne mund të kemi pushtet.

Shpesh të referuara si “shtëpi thonjsh” ose “mbajtje”, raste të tilla si këto janë bërë ndjesi të mediave të profilit të lartë, veçanërisht në Kinë ku pronarët e shtëpive marrin mbështetje të gjerë kundër ngacmimeve të perceptuara të kompetencava, transmeton rtv21.tv.

Kushdo që ka parë filmin ‘Up’, ose klasi australian ‘The Castle’ do të identifikohet me këtë! Shkoni poshtë për të parë shembujt kur pronarët nuk lejojnë t’i preket prona e tyre./21Media