Propozimet e BDI-së për ministra

1 min read

 

Bashkimi Demokratik për Integrim në Qeverinë e re në Maqedoninë e Veriut do të udhëheq me 6 ministri. Këtë e konfirmoi kryetari i BDI-së, pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së.

Bëhet fjalë për:

Ministrinë e Financave – Fatmir Besimi
Ministria e Punëve të Jashtme – Bujar Osmani
Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor – Naser Nuredini
Ministria e Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi
Ministria e Sistemit Politik dhe zëvendëskryeministër –Artan Grubi

Ndërsa për Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës do të vendoset pas disa konsultimeve./21Media