Tani fjalën e ka Kuvendi i Maqedonisë cili duhet të caktoj seancë

Tani fjalën e ka Kuvendi i Maqedonisë cili duhet të caktoj seancë

Sekretari gjeneral i qeverisë, Dragi Rashkovski ka nënshkruar propozimin e qeverisë për shkarkimin e prokurorit publik Marko Zvërlevski dhe i njëjti tashmë është  në Kuvendin e RM-së. Tani fjalën e ka Kuvendi i cili duhet të caktoj seancë, në të cilën deputetët do ta shqyrtojnë dhe do të votojnë për shkarkimin e Zvërlevskit.

Për miratimin e vendimit të qeverisë, nevojitet shumicë parlamentare pre 61 deputetëve./21Media