Protestë e shërbyesve teknikë të shëndetësisë

1 min read

Kërkojnë pagat shtesë

Puntorët Teknik dhe të Sigurimit Fizik të Spitaleve, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe Ambulancave, protestuan sot para Ministris së Shendetësis, me ç’rast kërkuan pagë shtesë, ashtu sikurse u është dhënë të gjithë puntorëve shendetësorë. Në takim me sekretarin e përgjithshëm të Ministrisë së Shëndetësisë, Naim Bardiqi, ata u protestuesit morën premtimin se në javën e ardhshme do të gjendet një zgjidhje për kërkesën e tyre.(Teksti&kamera- SHQIPE MIFTARI)./21Media