Sot dorëzuan simbolikisht çelësat para qeverisë, javën tjetër edhe arkat fiskale

Sot dorëzuan simbolikisht çelësat para qeverisë, javën tjetër edhe arkat fiskale

Pavarësisht situatës së rënduar me Covid-19, gastronomët e Kosovës, nuk pajtohen me masat e funditt ë Qeverisë, sidomos për ndalimin e punës së lokaleve në orët e mbrëmjes, dhe një shenjë pakënaqësie protestuan sot përpara ekzekutivit, ku paraqitën kërkesat e tyre.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Fidan BAJRAMI)/21Media