PSD: Shkarkoni zëvendësministrin Durmishi! (Video)

1 min read

Kërkojnë llogari për manipulimet me tenderin e tiketave dhe anulimin tij tenderi

Partia Socialdemokrate kërkoi sërish shkarkimin e zëvendësministrit të Ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, edhe pse tenderi për tiketën ngjitëse në automjete është anuluar. PSD tha se Durmishi duhet të japë llogari për manipulimet në lidhej me këtë tender./21Media