Pse në Kosovë nafta me çmime të larta!?

1 min read

Qytetarët ankohen se nuk e përballojnë dot shtrnjtimin

Në fillim të këtij viti ishte paralajmëruar ulje e çmimi të naftës, por qytetarët e Kosovës po përballen me shtrenjtim të mëtutjeshëm të naftës dhe derivateve të saj.(Gazetare- Arlinda Hoxha, kamerrman-Sahit Troshupa)./21Media