Pse nuk u miratua raporti i shpenzimeve?

Abdixhiku: Stafi i Veselit shpenzoi 60 mijë euro, të gjithë deputetët 90 mijë.-Krasniqi: Udhëtimet bëhen më bazë të vendimeve të Kryesisë.-Kuçi: Nuk janë shumë 60 mijë euro për udhëtime të stafit të Kuvendit

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet dhe Financa u shqyrtua Raporti vjetor i shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për tre mujorin e katërt të vitit 2018.

U diskutua për shpenzimet për udhëtimet jashtë vendit të stafit mbështetës të kryeparlamentarit Veseli të cilat kanë arritur shifrën prej 60 mijë eurove, përderisa deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shpenzuar 90 mijë euro. Megjithatë raporti nuk arriti të kalojë në Komision pasi nuk pati vendimmarrje dhe i njëjti nuk mund të dërgohet në Kryesi të Kuvendit./21Media

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button