Pse po boshatiset Strezoci… (Video)

 

 

Dikur në fshat Strezovc të  Kamenicës funksiononte Miniera e Magnezitit e në të cilën punonin mbi 1 mijë e 200 punëtorë të kësaj ane. Sot shumë prej tyre kanë mbetur pa punë dhe se ky fshat po vazhdon të boshatiset. (Teksti-Antigona Buqani, kamera-Sahit Troshupa)/21Media

 

 

Back to top button