Publikohet një analizë për Gjykatën Komerciale (Video)

GSJP :Identifikohen tri probleme që mund të shfaqen

Grupi për Studime Juridike dhe Politike nuk po përkrah nismën e krijimit të Gjykatës Komerciale. Në një analizë të publikuar, të titulluar “Më shumë dëm se sa dobi”, kanë listuar problemet që do të shfaqen me krijimin e kësaj gjykate. Veç tjerash, këtë nuk po e përkrah as Lidhja Demokratike e Kosovës, e cila thotë se me këtë po bëhet eksperiment./21Media

Back to top button