Publikohet orari i shfaqjeve që do të jepen gjatë nëntorit në Teatrin Oda

Publikohet orari i shfaqjeve që do të jepen gjatë nëntorit në Teatrin Oda

Teatri Oda ka publikuar orarin e shfaqjeve për muajin nëntor.

“Stiffler”, “Pesë stinët e armikut të popullit”, “Dance Floor – 90-s”, “Burrnesha” dhe “Pas’humbja” që jepet në dy data, përkatësisht 25 dhe 29 nëntor.

Edhe gjatë tetorit, Oda i ofroi publikut shfaqje të ndryshme./21Media 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button