Qeveria e Kosovës sot ka publikuar Programin Qeverisës 2021-2025 dhe Programin Legjislativ për vitin 2021.

Menaxhimi i pandemisë së COVID-19 është prioritet i Qeverisë është sipas planit, e po ashtu ringjallja ekonomike.

Në programin Qeverisës Kurti thuhet se do të synohet vaksinimi kundër COVID-it i 60 për qind të qytetarëve.

Programin e Qeverisë 2021-2025 mund ta gjeni këtu, Programi_i_Qeverise_se_Kosoves_2021-20251620750927  Kurse, programin Legjislativ 2021 mund ta gjeni në këtë link.