Berisha: Gjatë pandemisë jemi ballafaquar me shumë sfida.-Krasniqi: Kemi pasur frikë gjanë pandemisë.-Gashi: Kemi mundur t’i infektojmë edhe familjarët dhe jemi të zhgënjyer nga shteti

Berisha: Gjatë pandemisë jemi ballafaquar me shumë sfida.-Krasniqi: Kemi pasur frikë gjanë pandemisë.-Gashi: Kemi mundur t’i infektojmë edhe familjarët dhe jemi të zhgënjyer nga shteti

 Ndërsa higjiena mbetet një nga tri shtyllat kryesore në luftën tonë kundër sëmundjes COVID-19, në betejë me Pandeminë janë edhe punonjësit e kompanisë “Pastrimi”, të cilët kujdesen që hapësira publike të jetë e pastër. Kësisoj këta punëtorë nuk e patën aspak të lehtë angazhimin, duke iu ekspozuar rrezikut personal, por edhe atij familjar./21Media