Paneli Zgjedhor i Ankesave dhe Parashtresave (PZAP), ka marrë vendim lidhur me ankesat e subjekteve politike pas moscertifikimit të listave të kandidatëve për deputetë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

PZAP ka publikuar një nga vendimet për ankesat e dorëzuar pas mos certifikimit të subjekteve politike nga KQZ-ja.

Në vendimin e PZAP për Partinë e Ashkalinjëve për Integrim (PAI), thuhet se ka refuzuar pjesërisht apelet e kësaj partie. Në vendimin e PZAP thuhet se certifikohet lista e kandidatëve për deputet të këtij subjekti me përjashtim të kandidatit Ferat Dogani. Po ashtu në vendim thuhet se ky kandidat nuk mund të zëvendësohet me kandidat të tjerë./21Media