Bislimi: 7 milionë për sistemin edukativ, 6.5 për bujqësinë Held: Shpresoj që grantet të kenë ndikim të mirë pas krizës së pandemisë

Bislimi: 7 milionë për sistemin edukativ, 6.5 për bujqësinë
Held: Shpresoj që grantet të kenë ndikim të mirë pas krizës së pandemisë

Kosova ka pranuar dy grante nga qeveria gjermane, një në vlerë prej 7 milionë eurosh që ka për qëllim përmirësimin e aftësimit profesional, dhe një në vlerë prej 6.5 milionë euro për rritje të financimit në sektorin bujqësor, që është dyfishim i fondit të financimit nga zyra e bankës gjermane për zhvillim në Kosovë./21Media