Aeroporti dhuron pako ushqimore dhe higjienike për komunat në karantinë

Aeroporti dhuron pako ushqimore dhe higjienike për komunat në karantinë

\Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka ndarë donacion për Ministrinë e Shëndetësisë me qëllim që t’u dalë në ndihmë qytetarëve të Kosovës në kohën e përballjes me Covid-19. Donacioni përmban pako ushqimore dhe higjienike, të cilat ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia tha se do t’i shpërndajnë në komunën e Malishevës dhe komuna të tjera që janë në karantinë. Gjithashtu, prej kësaj pakoje do të përfitojnë edhe qytetarët që i përkasin komunitetit rom, ashkali dhe egjiptas./21Media