Qytetarët kërkojnë formim të Qeverisë!

Qytetarët kërkojnë formim të Qeverisë!

Kanë kaluar tashmë tre muaj negociata, në mes të kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe atij të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, dhe akoma nuk kanë arritur të dakordohen për krijimin e koalicionit dhe formimin e qeverisë së re. Të zhgënjyer shprehen qytetarët, të cilët thonë se nuk dihet kur do të mbarojë ky proces.