Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike.

Zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj duke arsyetuar këtë projektligj tha se me anë të tij parashihet të ketë kontroll më të madh dhe auditim të subjekteve politike.

Mbledhja e qeverisë është duke vazhduar ku po trajtohen një sërë çështjesh.